Hideout festival

HIDEOUT FESTIVAL

Hideout Music Festival je godišnji festival elektronske glazbe koji se održava u Hrvatskoj na plaži Zrće. Obično se održava u lipnju i uključuje neka od najvećih imena elektronske glazbe iz cijelog svijeta. Ovogodišnje izdanje Hideout Music Festivala održat će se od 25. do 29. lipnja 2023. Postava za festival uključuje Chase and Status, Gorgon City, Wilkinson, Sonny Fodera, Joy Orbison, Hybrid Minds i mnoge druge. Ulaznice za Hideout Festival 2023 su već dostupne, a mogu se kupiti putem službene web stranice. Nevjerojatan broj izvođača, s više od 100 DJ-eva i umjetnika koji će nastupiti na više pozornica, uz zabave uz bazene i brodove, ekskluzivne predstave i još mnogo toga, garantira jedinstveni doživljaj. Dakle, ako tražite jedinstveno i nezaboravno iskustvo, Hideout Music Festival je pravo mjesto za vas. Najbrži način dolaska do Zrča i Novalje je avionom do Zračne luke Zadar odakle Vas mi transferiramo do destinacije.

Kako bismo se mogli što više prilagoditi Vašim potrebama  molimo ispunite On-line obrazac. Obrazac je potrebno popuniti najmanje 24 sata prije tražene usluge. Nakon primitka Vašeg naloga ili želje, naš će Vas administrator obavijestiti o svim detaljima.

 

Zanimljivost:


Hideout Festival je u Hrvatskoj poznat po pikanterijama. To može uključivati bilo što, od posebnih nastupa, tajnih predstava i ekskluzivnih događaja. Na primjer, 2018. na festivalu je predstavljen set iznenađenja Jamie Jonesa s tajnom predstavom na obližnjoj plaži.

location on icon Plaža Zrće, 53291 Novalja Pag, Hrvatska

icon_phone icon +385 (0)91 561 5103

envelope icon [email protected]

globe icon www.hideoutfestival.com

Ukupna udaljenost 0 km
Ukupno vrijeme 0 h 0 m
Odaberite vozilo
Odaberite pojedinosti o vožnji Unesite podatke za kontakt
Odaberite vozilo Rezervirajte sada

Hvala na vašoj rezervaciji.

Platite putem PayPala
Bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje u roku od 5 sekunde.
Plaćajte putem Stripea
Bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje u roku od 0 sekunde.
Upiši se na naš Newsletter

Upiši se na naš Newsletter

Pridružite se našoj e-mail listi kako biste primali najnovije vijesti i ažuriranja od našeg tima.

Uspješno ste se pridružili!